hits

denne ukens - uke 32

Ukens sang: Har blitt helt obsessed with Tired av Alan Walker. Den er såå fin og dere må høre den på et bra anlegg eller i en bil med et bra anlegg for da er den ti ganger bedre. Hihi 

Ukens opptur: Det må vel kanskje bli dagsturen til åre og at jeg startet på jobb. Er så utrolig godt å ha en jobb i tillegg til skolen.

Ukens nedtur: Ha ha, dette er sykt teit, men når jeg var på jobb på Fredagen så klarte jeg å kjøre lille fingeren min i den 'boksen' man har glassene i og jeg var såå sikker på at negelen min kom til å brekke rett av, neida den gjorde ikke det da. Meeen igår når jeg skulle vaske hendene mine og skulle tørke de så knakk den av. Så det ser jo så fantastisk fint ut med ni hele og fine negler så kommer den tiende, kort og stygg :(

r.i.p :(

Ukens innkjøp: Kjøpte meg endelig en ny setting spray. Har blitt utrolig avhengig av den og den setter sminken så utrolig bra. Og ikke minst så holder sminken kjempe lenge. Sminken ser like bra ut etter en kveld på jobb der jeg blir super varm og svett. Den ser til og med bra ut dagen etter. Vet jeg ikke burde sove med sminke, men når jeg har kommet hjem fra jobb de siste nettene så har jeg vært utrolig sliten så jeg har rett og slett ikke orket  det. Men det er ikke ofte jeg sover med sminke altså. Jeg går ofte uten sminke enn hva jeg gjør med sminke. 

Ukens gledingz: Jeg vet jeg har sakt dette før, men jeg gleder meg til å begynne på skolen på Torsdagen. Det blir så godt å ha noe å gjøre om dagene og ikke minst få en mer rutinert dag, Jeg gleder meg også til jeg skal til øyelegen i september. Selv om det er en måned til igjen så gleder jeg meg for da får jeg mest sannsynlig briller. Ikke det at jeg gleder meg til å gå med briller, men det er slike briller som blir mørke når jeg er ute i lys. Siden jeg er veldig sensitiv mot sterkt lys, striper og prikker. Så da får jeg veldig ofte migrene om jeg ikke har på meg solbriller, noe som er veldig slitsomt. Som vil si jeg må ha på meg solbriller hele tiden når jeg er ute.

6 kommentarer

Fredrikke Gustavsen

13.08.2017 kl.18:40

Åhh nødt til å få prøv NYX lingerie snart!

Katrine Hansen

13.08.2017 kl.18:43

Fredrikke Gustavsen: anbefales!

Hege Kristin

13.08.2017 kl.18:50

så fin uke!

Katrine Hansen

13.08.2017 kl.19:11

Hege Kristin: ja :)

Fredric

13.08.2017 kl.18:53

💓 💓

Katrine Hansen

13.08.2017 kl.19:11

Fredric: <3 <3

Skriv en ny kommentar