hits

denne ukens

Ukens opptur - Det må vel kanskje være at jeg startet på en ny jobb i helga, eller jeg skal prøvejobbe da. Skal prøvejobbe på Studio 26 - en uteplass. Da skal jeg være servitør/rydd. Jeg trives veldig godt å jobbe i utelivsbransjen og ser fram til å starte å jobbe på en ny plass. 

Ukens nedtur -  Magesmertene mine må definitivt være ukens nedtur. Har ikke gjort annet enn å spise smertestillende og medisin. Må også tenke over hva jeg spiser for jeg har ikke lov til å spise sterk mat eller drikke noe form for alkohol på to uker. Og jeg har fortsatt igjen en uke med medisin. For min del går det bra at jeg ikke for lov til å drikke alkohol for jeg er ikke spesielt gira på alkohol men når det kommer til å ikke spise sterk mat derimot - den er vanskelig den. Jeg spiste Taco på Onsdagen og gjett hvem som angret på det senere på kvelden?

Ukens sang - Only Human av Sophie Elise og Joakim Lundell

Ukens gledingz - Det må faktisk være jul. Jeg bare eeelsker jul over hele mitt hjerte og jeg gleder meg som et lite barn<333 Og i går var det 1 måned til julaften! 1 måned da dere. Synes jeg kan huske at julaften var nettopp også er den her snart igjen.

Ukens innkjøp -  Denne kjolen fra Bik Bok

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar