hits

YOU

♥ Mama - Jonas Blue

♥ Hunter - Galantis

♥ Alarm - Anne Marie
♥ You - Sean&BoBo

♥ Malibu - Miley Cyrus

♥ I'm The One - DJ Khaled, Justin Bieber

Har dere noen favs å dele om dagen?

 

snapchat lately

Heia, jeg vet jeg er tidenes værste blogger som tar meg pauser hele tiden - som vanlig har jeg egentlig ingen grunn til at jeg har tatt meg pause fra bloggen heller. Jeg har gått å tenkt lenge nå at nå må jeg skrive et innlegg men så har det bare blitt utsatt og utsatt. Huff, jeg må skjerpe meg her altså! På fredagen var jeg på byen med kjæresten min og noen venner av oss. Jeg hadde vært så heldig at jeg hadde fått 4 VIP-billetter til Studio 26 så jeg valgte å ta med meg kjæresten min og to kompiser av oss + tre til som slengte seg på. Vi hadde det kjempegøy og så heldig som vi var fikk vi gratis prosecco. Som dere kan se ble det en del drinker på byen - og en del junkfood har det blitt i det siste. Jeg og kjæresten min er kriminelle på det å spise junkfood hele tiden. 

Hva har dere gjort i det siste? Har dere noen forslag til hva jeg kan blogge om?

Onsdag

Heia, har egentlig ikke noe å blogge om. Men tenkte likevel å slenge inn et innlegg. I det siste har jeg vært på Martnan her i Trondheim og shoppet en del. Jeg holder foresten på å farge håret mitt blondt/lysere og det er litt av en jobb. Kan legge ut bilde av resultatet når jeg er ferdig. For akkurat nå er håret gult, brunt og oransje - ikke særlig pent.

Tenker å legge ut et innlegg senere i kveld om hva jeg har kjøpt i det siste. Ha en fin Onsdag videre <3

Through my phone

God kveld dere, det ble en liten pause fra bloggen. Noe jeg ikke hadde planlagt at det skulle bli - planen var å legge ut et innlegg rett etter jeg kom tilbake fra Levanger men jeg ble så opptatt av å tilbringe tid med kjæresten og familien. Så da gikk bloggen i glemmeboksen og der har den vært en god stund. Beklager for det :( Jeg ble skrevet ut fra Levanger på Mandagen siden jeg fant ut at det ikke var en plass for meg å være på. Siden jeg ikke føler meg syk i det hele tatt og at jeg er helt motsatt av det de pasientene der var. Så da følte jeg det ble feil for meg å være på en plass der jeg er 'frisk' i forhold til de andre. For som jeg har skrevet tidligere så har jeg ikke anoreksi og at jeg skulle være der for utredning for å finne ut hva jeg sliter med. Men jeg klarte ikke være der mer og da fikk jeg dra hjem. For det eneste 'problemet' mitt er at det kan være vanskelig å spise et måltid til tider og ellers sliter jeg ikke med noe spesielt. Men jeg skal fortsette å gå på Tiller DPS for å snakke med psykolog. Jeg synes det er bedre å være hjemme å spise og slikt enn å være på en plass med mange andre pasienter. For der følte jeg på en måte et veldig stort press på å spise opp maten min, noe som kunne bli utfordrende for meg. Men likevel klarte jeg å spise opp maten min, rett og slett fordi jeg ikke ville trigge de andre pasientene. 

Akkurat nå sitter jeg med tidenes hodepine og vurderer å legge meg for å sove. Jeg tørr nemlig ikke å ta smertestillende siden når jeg har tatt smertestillede de to siste gangene så har jeg reagert veldig på det - jeg har blitt svimmel og blitt kjempe tung i hodet. Noe jeg aldri har opplevd før. Så imorgen må jeg ringe til legen for å finne ut om hvorfor jeg har reagert slik etter jeg har tatt smertestillende.♥ ♥

forandringer


 

Let us just take a moment for this picture - herregud hva skal jeg si? Det er en stor forandring mellom disse bildene og det er helt sjukt å tenke på. Det siste halvåret har jeg klart å gå opp 7 kg! Og jeg har aldri veid så mye som jeg veier nå før i mitt hele 20 årige liv. Det er utrolig uvant å veie det jeg gjør nå (jeg kommer ikke til å gå inn på hvor mye jeg veier) og jeg har enda ikke klart å akseptere kroppen min om hvordan den ser ut. Det er kjempe vanskelig for meg å klare å akseptere kroppen min som den har blitt og som den kommer til å bli. Siden jeg har vært så vant til å være utrolig tynn så er det en stor utfordring for meg å få forandringer på kroppen. Men herregud, hvor godt er det ikke å få en mer sunnere kropp. Det er jo ikke sunt i det hele tatt å være så tynn som jeg var i 2011. Jeg er fortsatt tynn men det kan ikke måles med hvor tynn jeg har vært. Jeg er ikke helt fornøyd med vekten min enda, men det er ikke langt igjen før jeg har kommet i mål. Og jeg gleder meg til den dagen jeg kan fortelle dere at jeg har klart det.

weheartit 

feil diagnosert

Jeg har blitt feil diagnosert og fått feil behandling for spiseforstyrrelse i 6 år! Jeg ble diagnosert med Anoreksi i 2011/2012 og har fått behandling for det. Jeg og familien har jo selvfølgelig trodd at jeg har hatt anoreksi i og med at vi hadde nesten ingen kunnskap om det. Men nå etter jeg startet på Tiller DPS i fjor 2016 og har gått der siden, så har de funnet ut at det er ikke anoreksi jeg sliter med, men det er noe annet. Og det er derfor jeg er i Levanger - til spesialist innenfor spiseforstyrrelse og for å finne ut hva jeg sliter med. Det er så utrolig sykt å tenke på at jeg har fått feil behandling i 6 år. Rett og slett fordi jeg ikke gikk til noen spesialister innenfor spiseforstyrrelse. Så jeg har brukt 6 år av mitt 20 årige liv på å få feil behandling og være feil diagnosert. Tenk om de hadde funnet ut hva jeg faktisk sliter med for 6 år siden, så hadde jeg kanskje vært 'frisk' den dag i dag. 

Jeg har jo en del 'symptomer' til Anoreksi - men likevel så er jeg ikke som de andre som har det. Det jeg har fått med meg at de som har anoreksi er sånn som er helt oppi det med kalorier, kan ikke spise ost, teller kalorier i maten etc mens jeg er helt motsatt. Jeg bryr meg ikke om hva jeg spiser og jeg kan spise hva som helst. Som junkfood, godteri og you name it. Men likevel så er det noe jeg sliter med når det kommer til mat. 

hjemme på perm

Heia, i helgen så har jeg vært hjemme på perm. Det var utrolig godt å komme hjem en tur til familien og kjæresten<3 om noen timer så drar jeg tilbake til Levanger igjen. Jeg skulle egentlig ta toget 12.52, men siden jeg fikk allergisk reaksjon på øyet så måtte jeg til legevakten så derfor tar jeg toget litt senere. Så nå skal jeg være i Levanger i tre uker til om jeg ikke tar helt feil, og da blir det ikke perm hjem men får heldigvis lov til å ha besøk. Det er ikke sikkert jeg får til å blogge så mye framover, skal prøve å fokusere på å bli bedre. Men kan hende jeg får til å legge ut et innlegg i ny og ned. Ha en fin søndag videre<3

<3 <3

Les mer i arkivet » Desember 2017 » November 2017 » September 2017